ads top

ESTANA KLASIK

ESTANA KLASIK RESOURCESESTANA KLASIK RESOURCES merupakan sebuah syarikat bumiputera yang telah ditubuhkan oleh 2 orang anak muda atas inisiatif dan daya usaha dalam memberi impak positif serta bersaing dalam 2 bahagian utama perniagaan iaitu Perkhidmatan dan Produk.

Fokus utama kami terdiri daripada Perkhidmatan Teknologi Maklumat (IT), Pemasaran Digital (Online Marketing), Kursus Motivasi Pelajar, Kelas Latihan dan Bimbingan Usahawan, Rekabentuk Produk Makanan Industri Desa dan IKS, Perkhidmatan Membina Laman Website, E-Dagang, Video Montaj Korporat, Fotografi, Video Iklan Produk, Penganjur Acara / Karnival, Printing & Advertising.

Seiring dengan trend peredaran teknologi digital yang serba canggih, serta kebolehpasaran potensi perniagaan digital atas talian (online).

Kepakaran kami dalam bidang perkhidmatan teknologi maklumat (IT) akan terus memberi fokus dalam membantu transformasi golongan sasaran iaitu para usahawan, badan kerajaan dan swasta, pelajar sekolah, kolej dan IPT ke arah ‘Transformasi Era Dunia Digital’.   


0 respons pembaca:

Post a Comment

Hi everyone .. please leave your comment here