Aku Dah Jadi Blogger Boy..??

Waahhh... aku pun tak tahu mimpi ke haper tetibe aku dh jadi "blogger boy". xde angin xde hujan, tetibe dan secara kebetulan aku telah merajinkan tangan, kaki dan jugak pale otak aku ni utk 'menyekangkan' diri dari semalam (Ahad : 06/03/11 : 4 P.M) di tempat kejadian dan melakukan pembuatan blog yg pertama seumur hidup aku ni tanpa rasa jemu & kenal erti putus asa hinggalah selesai pada (Isnin : 07/03/11 : 4 A.M) di tempat kejadian yang sama. So bermaksud aku telah jadi TEKUN lg KUSYUK selama 12 jam ar tanpa rehat. Yela, aku belajar sendiri dowh..!! mmg ar kna bukak satu2, dok kaji satu2.. dok blaja mcmne nk upload video n so on... ahaksss..!!

Sebenarnya aku tido kul 7 pagi td.. ni baru je bangun sebenarnya, kira2 perhitungan dpt tido dlm 5 jam camtu je ahh.. pas basuh muka & mandi2 segala, aku try la type pape yg patot kt blog aku ni.. kdg2 yg tak patot pun aku type jugak..!! adehh, sukar betul nk bendung pale otak gila aku ni... aku terpaksa bangun awal la jgk ni..tu pn bkn sb nk bangun, sb banyak sgt call berdering2 kt telinga aku.. aihhh, lupa plak arini isnin bro.. org laen dh masuk keje, opis hour..!! yg ko tu plak membongkangkan diri tu ape pasal....!! hukhuk.... padan utk muka aku..



So, senang cakap aku ni masih baru dlm blogging ni, org kata BLOG ni jugak salah satu tempat nk meluah perasaan & melepaskan geram..! ya ke? so aku sahut la jgk cabaran ni.. kalau depa suma dh pecut2 laju mcm dok pakai kete ferrari ng lamborghini, aku nih kire macam masih pakai beskal tua dok huyung hayang kalut2 pi masjid laa.... mcm2 hal blh berlaku ms naek beskal tua ni, ada kna kejar anjing... kna sondol lembu, kna gelak sakan ng kambing.. yg x tahan tu kna usha ng aweks2... hakhakhak...!!



Aku nk masak ar... laperrr la plak.. org bujang, biase arr.. malas2 pn kna tanggung sendiri. bai. laen ahh klu da kawen, sume isteri yg uruskan (waaaa bestnye..sambil menganga besar2) .. klu bujang2 ni, kem salam ler der housemate ko nk masak siap hidangkn depan mata ko.. takde maknanyer. Papepn korg yg baca blog aku ni, jom ar jadi "follower" aku.. sb aku ni xtau lg ape peranan "follower" tuh.. leh ar korg2 yg ada blog ni tunjuk ajar sejenak ng kesengalan aku.. omputih kata, "Buah Cempedak Di Luar Pagar, Ambil Galah Tolong Jolokkan, Sy Budak Baru2 Je Belajar, Tapi Jgn Marah Ar Klu Cempedak Tu Habis Aku Kerjakan.." kehkehkeh..


 Wassalam



~ Rizali Masri ~
\(^_*)/

Cetak

No comments:

Post a Comment

Hi everyone .. please leave your comment here ~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...