Video Memancing Tanjung Buai

Ni plak video yang aku buat khas utk bebudak yg join projek mancing.. kali ni kitorg pilih utk bermalam kt atas kelong tgh laut plak utk mancing. best wooo!! ... mcm2 ada, sb astro takda..haha. So far dah 3 kali ar aku menginap kt Kelongtel a.k.a Hotel Xde Tanah ni.. hehe. mcm2 pengalaman menarik dan gila2 telah berlaku .. Antaranya aku telah berjaya menyangkutkan joran beserta dgn labu2nya skali ke dlm laut. Bahasa omputihnye, joran hilang sb hanyut dlm laut...sob..sob..sob.. (nada org menangis tahap nk kna sepak montot kuat2) ... so ni koleksi video memancing atas kelong yg sempat aku buat utk tatapan aku jek.. korg2 sume xyah ar tgk.. menyebok jek ng join sekaki payung.. hehe

video



Tapi seronok ar mancing atas kelong nie..xdela nk mabuk laut sgt, xdela nk berpanas sgt dan xdela nk berembun sgt.. mudah bicara boleh la segala2nya. cuma tandas jela agak x ok sket, sb terlalu comel bg org2 mcm aku ni.. kahkahkah..! 

So pasni sape2 yg rasa nk cuba2 mancing tu, aku sarankan korg cuba ar port2 kelong ni.. klu kt area johor ni banyak kt belah2 teluk sengat, sedili, mersing dan belah2 tanjung piai sana.. jgn nk menggatal kaki pi kelong kt belah2 pantai desaru plak ... sbb manade kelong kt desaru tu..kahkah.. lautan luas terbentang, klu tali kelong putus korg hanyut smp ke indonesia la, xpun sampai ke benua australia la gamaknye.. haha. padan muke..!

Cetak

No comments:

Post a Comment

Hi everyone .. please leave your comment here ~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...