LAGU 6 - INDAHNYA MALAM

HAKCIPTA TERPELIHARA =)
Sila cari iPhone aku untuk "PAUSE" mp3


Lagu "Indahnya Malam" ni adalah dalam version "unplugged" atau  acoustic dan merupakan lagu ke-6 ciptaan, gubahan dan nyanyian aku sendiri lor. Suara kantoi tahap gampang sb aku nyanyi waktu malam dalam bilik, tak leh kuat2..! Hukhuk.. Aku nk perabihkan stok2 koleksi lagu2 jiwang karat ni dulu..haha, ada lagi dlm 6 lagu mcm tu la kot yg aku tak sempat nk rekod lagi.. sb pasni aku nk gubah lagu2 rock dan rancak sket la pulak... sb mood aku dah solo dan gila2 remaja skrg..so idea gila2 tu dah mula keluar dah.hehe.. Sekadar suka-suka nk cipta2 lagu time2 aku takde keje. Lagu ni berkisarkan tentang ape ntah..haha.. aku dah malas lar nk tulis sb aku aku leh cipta lagu ni..sume tu dtg sendiri. penat la.. aku pun takde idea nk cakap pape lg dah.. ni sume ilham yg datang secara tetibe jek.. klu time tu aku tgh pegang gitar ngan handphone, haa..boleh ler rekod skali, klu tak.. lupe balik la lirik ng rentaknye..haha. papepun, hope you guys and gurls out there.. enjoy..!! =)
Share on Google Plus

About estana

Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis.

0 respons pembaca:

Post a Comment

Hi everyone .. please leave your comment here ~