ads top

Program Motivasi Kreatif Sekolah 2013


Assalamualaikum WBT kepada para pendidik dan para pelajar yang dihormati lagi dikasihi sekalian, Ahadan Coach yang berpengalaman lebih hampir 7 tahun menganjurkan program-program motivasi pelajar sekolah, sahsiah dan kerohanian, kem jati diri, team building, IPT, pelbagai seminar motivasi dan kursus kecemerlangan yang merangkumi pakej keperluan lengkap kepada anda sebagai seorang pendidik mahupun seorang pelajar.

Ahadan Coach yang berdaftar di SSM, memiliki pendaftaran kementerian kewangan, dan berdaftar di PSMB Trainer adalah merupakan Penganjur Acara, Pengurusan Latihan, Seminar dan Team Building untuk sektor swasta, sektor kerajaan, institusi pendidikan dan individu. Beratus sekolah telah menyertai program motivasi kecemerlangan yang dikendalikan Ahadan Coach, selain berpuluh syarikat swasta, badan korporat dan sektor kerajaan turut menggunakan khidmat pengurusan dan team building yang disediakan.
 
Kini saya telah bergabung tenaga, ilmu dan kepakaran bersama Ahadan Coach untuk turut serta memajukan ummah dan meningkatkan prestasi kemajuan anak bangsa dan generasi melayu khususnya dalam menggembling sahsiah diri, keyakinan diri, mental dan fizikal, ilmu kehidupan, kreatif inovatif dan banyak lagi.

Motivasi Minda Kreatif | Motivasi Pelajar | Motivasi Keusahawanan Pelajar | Motivasi ICT | Motivasi Guru | Team Building Minda Kreatif 


Program Revolusi Minda Pelajar 2013  

Motivasi Pelajar | Minda Kreatif Inovatif | Menara Gading  

Program yang saya pecahkan kepada 3 kategori utama seperti di atas dirancang mampu meningkatkan prestasi pelajar sekolah dengan teknik, kaedah, tips dan pengisian yang padat dalam memastikan matlamat dan hasrat "Revolusi Minda Kreatif Pelajar Ke Menara Gading" tercapai dengan jayanya. Minda kreatif sangat berpotensi tinggi untuk dikembangkan di negara kita. Banyak ciptaan inovasi dan rekacipta terkini adalah bermula dengan pemikiran yang kreatif. Kepada para guru dan ibu bapa, jangan lepaskan peluang seumpama ini dalam memajukan pemikiran anak-anak anda supaya sentiasa KREATIF, kepada pelajar yang berminat juga boleh mengutarakan hasrat ini kepada pengurusan sekolah di tempat adik-adik belajar ~ 

Khas buat para pendidik dan sekolah-sekolah yang berminat untuk menganjurkan program motivasi dan kursus keusahawanan pelajar, Kursus ICT, mahupun ingin melihat pelajar sekolah anda berfikiran kreatif dan berminda pintar, boleh hubungi Ahadan Coach atau saya sendiri untuk penganjuran program ini di sekolah tuan/puan. Semoga ilmu dan pengalaman yang disampaikan bakal mampu membimbing anak-anak anda, para pelajar ke arah yang jauh lebih membina dan positif serta memiliki potensi pemikiran yang sangat luarbiasa. Hubungi 012-7140210 / metafora.global@gmail.com untuk tempahan Program Jelajah Sekolah Kreatif 2013. Sekian, Terima Kasih

"Ilmu itu amat penting dalam memajukan diri, amal pula ibarat jentera yang menggerakkannya, tanpa ilmu siapalah amal, tanpa amalan dari ilmu itu pula tiada ertinya"


 
Wassalam Rizali Masri


  

Share on Google Plus

Tentang Rizali Masri

RizaliMasriDotCom asasnya adalah sebuah website peribadi yang berkongsi artikel berkenaan keusahawanan, motivasi, isu semasa, kesihatan, ilmu pengetahuan dan travelog. Kini, website ini turut menyediakan pelbagai tawaran kursus keusahawanan, video marketing, membina website / e-commerce. Hubungi saya di 011-1636 2729.

2 respons pembaca:

  1. assalammualaikum..program yg disediakan menyediakn pakej penginapan mkn dan minum sekali ke?

    ReplyDelete
  2. W'salam wbt Pak Din, penganjuran program adlh atas permintaan pihak penganjur / sekolah itu sendiri. kami akan nyatakan sebut harga melalui emel. Tuan boleh emelkan ke metafora.global@gmail.com utk makluman / pertanyaan lebih lanjut.

    ReplyDelete

Hi everyone .. please leave your comment here