Gambar | Hasil Kreativiti 'Tangan'


HASIL KREATIVITI DARI TANGAN

Seperti yang kita maklum bahawa daya kreativiti itu tiada batasannya, kita mampu menghasilkan banyak perkara kreatif dengan persekitaran yang sedia ada. Disini, saya ingin kongsikan beberapa gambar kreatif yang dihasilkan dari objek 'tangan'. Semoga gambar-gambar yang dikongsikan mampu memberi anda gambaran bahawa menjadi kreatif itu sesuatu yang menarik..!

 


 

 


Selain dari kreativiti tangan, anda juga mampu aplikasikan beberapa bahan terbuang dan dikitar semula dengan daya kreativiti anda. Antara barang dan bahan yang boleh anda cuba lakukan di rumah, sekolah ataupun di mana sahaja dengan botol plastik, benang nylon, aluminium, air kotak besar ataupun apa sahaja dipersekitaran anda dengan kos yang sangat murah dan mudah. 


Lakukan sekarang dengan menjana daya imaginasi kreativiti minda anak anda sebaik mungkin. ianya bukan sahaja sesuai kepada perkembangan minda anak-anak, pelajar sekolah, malah ianya sesuai di semua peringkat umur. Sesungguhnya memiliki minda kreatif adalah sesuatu yang amat menarik dan memberi keterujaan kepada peminatnya. Selamat mencuba..!!


~ Wassalam ~Rizali Masri


Share on Google Plus

About estana

Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis.

0 respons pembaca:

Post a Comment

Hi everyone .. please leave your comment here